İsmail Kartal: Onlara Mayısları göstereceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Mayıslar bizimdir’ diyorlar ancak bu mayıs bizim olacak. Onlar kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız. Buna inanmayanın burada işi yok." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 09:50 GÜNCELLEME 02.05.2024 09:58 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Onlara Mayısları göstereceğiz

Kadıköy'de oynanan derbide Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, üç günlük iznin ardından Samandıra'da Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesinde ise teknik direktör İsmail Kartal, öğrencileriyle bir motivasyon toplantısı yaptı.

Ligin son virajında kayıp yaşamak istemediğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, kalan maçları kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerinin bir kez daha altını kalın kalemle çizdi.

"ONLARA GÖSTERECEĞİZ"

İsmail Kartal'ın yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Hafta sonu güzel bir galibiyet aldık. Ligin artık son 4 haftası. Kesinlikle kayıp istemiyorum. Rakibimiz, 'Mayıslar bizimdir' diyor. Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş."

"BU MAYIS BİZİM OLACAK"

"Bu mayıs bizim olacak. Onlar puan kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız. Çünkü bu ligin en iyi takımı biziz. Ben buna inanıyorum. Buna inanmayanın burada işi yok."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR