Dzeko ve Tadic önerdi, İsmail Kartal reddetti! İşte krizin sebebi

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile takımın iki tecrübeli yıldızı Edin Dzeko ile Dusan Tadic arasında olan soğukluğun nedeni ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 09:47 GÜNCELLEME 11.05.2024 11:34 Fenerbahçe
Dzeko ve Tadic önerdi, İsmail Kartal reddetti! İşte krizin sebebi

Fenerbahçe'de özellikle Konferans Ligi'nden elenmenin ardından teknik direktör İsmail Kartal ile takımın tecrübeli yıldız isimleri arasına olan soğukluk, saha sonuçlarına yansıdı.

Sezonun ilk yarısında zaman zaman objektiflere de yansıyan anlaşmazlıklar, 4 kupada birden devam eden yarış nedeniyle alttan alındı ama kulvarlara veda edildikçe İsmail Kartal ile Tadic - Dzeko ikilisi arasındaki ilişkiye nazar değdi.



BAŞKAN, DZEKO VE TADİC'İN FİKRİNİ OLUMLU KARŞILADI


Sezon başında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, tecrübeli yıldızlarıyla oyun planı hakkında fikir alışverişlerinde bulunuyordu.

Ligin ikinci yarısından itibaren deneyimli hoca, Tadic ve Dzeko ile taktik düşünceler konusunda ters düşmeye başladı.

İki kaptan, Başkan Ali Koç'la yaptıkları bir görüşmede Kartal'ın teknik ekibinin yetersiz olduğunu ifade edip, takviye için isim önerisinde bulundular.

Yıldız futbolcuların bu önerisi Başkan Koç tarafından da olumlu karşılandı..

Dzeko ve Tadic'in tavsiyesini mantıklı ve doğru bir tespit olarak gören Başkan, takımdaki Balkan kökenli oyuncu fazlalığı nedeniyle bu coğrafyadan, teknik ekibe bir takviye düşünmeye başladı.



ZORAN MİRKOVİC İSMİ ÖNE ÇIKTI


İkilinin de önerisiyle Partizan teknik direktörlüğü yaptıktan sonra kenara çekilen Zoran Mirkovic gündeme geldi.

Futbolculuğu döneminde 2000-2003 yılları arasında Fenerbahçe'de de forma giyen ve şampiyonluk da yaşayan isim Kartal'a teklif edildi ancak deneyimli çalıştırıcı kabul etmedi.

Daha sonra ise o ana kadar takımdaki yıldız isimleri idare etme konusundaki başarısı ile öne çıkan İsmail Kartal'ın Dzeko ve Tadic ile arasına kara kedi girdi.

KAYNAK : Sabah
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR