Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon için gözler başkanlık seçimine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde mevcut yönetimin teknik direktör konusundaki kararı belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 09:27 GÜNCELLEME 24.05.2024 09:34 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararı!

Fenerbahçe, RAMS Park'taki derbide 10 kişi kalmasına rağmen ezeli rakibi Galatasaray'ı tek golle devirmeyi başardı ve şampiyonluk iddiasını son maça taşıdı.

Galatasaray'a karşı alınan galibiyetin baş mimarı da şüphesiz İsmail Kartal'dı...

Tüm olumsuzluklara rağmen oyuncularını çok iyi motive eden ve rakibine şampiyonluk şansı tanımayan tecrübeli çalıştırıcının vazgeçmeyişiyle alınan galibiyet; yönetimin de yeni sezon öncesinde planlarını değiştirdi.

Son hafta maçında Fenerbahçe, İstanbulspor'u yener, Galatasaray da Konyaspor'a yenilirse; sarı-lacivertliler, 10 yıl sonra şampiyonluğa ulaşacak.

'ŞAMPİYON OL, İMZAYI AT'

Bu mucizenin gerçekleşmesi İsmail Kartal'ın da geleceğini belirleyecek.

Yönetim, RAMS Park'taki galibiyetin ardından sezonun şampiyonlukla tamamlanması halinde yola İsmail Kartal'la devam edecek.

YENİDEN SEÇİLİRSE...

Eğer seçimde Ali Koç yeniden başkan seçilirse, Kartal takımın başına kalacak. Bu durum İsmail hocaya da bildirildi.  

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR