Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha: Masadaki rakamı açıkladılar

Fenerbahçe'de performansıyla Avrupa'nın devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı. Arsenal'in ardından bir Premier Lig ekibi daha Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 12:03 GÜNCELLEME 24.05.2024 12:12 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha: Masadaki rakamı açıkladılar

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na ilgi gösteren kulüplere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Bu sezon performansıyla Avrupa ekiplerinin transfer listesini süsleyen Ferdi Kadıoğlu'na Arsenal'in ardından bir İngiliz ekibi daha talip oldu.

İngiliz basınında çıkan habere göre West Ham United, Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde. Premier Lig ekibinin Ferdi Kadıoğlu için 22 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR