Nuri Şahin'in gözü Fenerbahçe'nin yıldızında: Mourinho'nun "Kalmalı" dediği tek isimdi

Borussia Dortmund'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Nuri Şahin'in Fenerbahçe'nin yıldızını transfer etmek istediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 14:51 GÜNCELLEME 15.06.2024 14:52 Fenerbahçe
Nuri Şahin'in gözü Fenerbahçe'nin yıldızında: Mourinho'nun "Kalmalı" dediği tek isimdi

Geride bıraktığımız sezon Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi finaline yükselme başarısı göstermiş ancak kupayı Real Madrid'e kaptırmıştı.

Alman ekibinde sürpriz bir kararla teknik direktör Edin Terzic görevinden ayrıldı. Borussia Dortmund, Terzic'in yerine ise teknik direktörlüğe Nuri Şahin'i getirdi.

Alman deviyle yeni bir maceraya atılacak olan Nuri Şahin'in Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ettiği belirtildi.

Nuri Şahin'in Ferdi Kadıoğlu'nu takımında görmek istediği iddia edilirken Borussia Dortmund'un bu transfer için ciddi bir miktarı gözden çıkarması gerekiyor. Alman ekibi bu transferi gerçekleştirebilmek için 30 milyon euronun üzerinde bir teklif yapmalı.

Borussia Dortmund'un önümüzdeki günlerde Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalabileceği ifade edildi.

JOSE MOURİNHO, FERDİ'NİN TAKIMDA KALMASINI İSTİYOR!

Jose Mourinho'nun da geçtiğimiz günlerde yönetime sunduğu raporda Ferdi Kadıoğlu için "Takımda kalmalı" dediği öne sürülmüştü.

Ferdi Kadıoğlu geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR