Fenerbahçe gözünü kararttı! 50 milyon euroluk yıldıza kanca

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, güçlü ve iddialı bir kadro kurmak için de transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin Bayern'in 28 yaşındaki Fransız yıldızı Coman için nabız yokladığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2024 23:33 GÜNCELLEME 28.06.2024 23:36 Fenerbahçe
Fenerbahçe gözünü kararttı! 50 milyon euroluk yıldıza kanca

Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Kingsley Coman hareketliliği yaşanıyor. 

Sky Sport'un haberine göre, Fenerbahçe'nin bu transfer dönemindeki ana hedeflerinin başında Fransız yıldız Coman'ın geldiği belirtildi.

Jose Mourinho'nun Fransız yıldızı kadrosunda görmeyi çok istediği aktarılan haberde,  28 yaşındaki kanat oyuncusu hakkında sarı lacivertlilerin bilgi aldığı ve nabız yokladığı belirtildi.



TRANSFERİN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI DÜŞÜK


Bayern Münih forması giyen ve 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Kingsley Coman'ın başka planları olduğu için bu transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğuna vurgu yapılan haberde, görüşmelerin  sürdüğü bilgisine ulaşıldı. 
 
Bu sezon Bayern Münih ile 27 maça çıkabilen yıldız futbolcu 5 gol, 3 asiste imza attı. EURO 2024'te de Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Coman, turnuvada 1 maçta şans buldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR