Fenerbahçe, Krunic'in yeni takımını duyurdu!

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Bosna Hersekli ön libero oyuncusu Rade Krunic, Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibine transfer oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2024 22:26 GÜNCELLEME 04.09.2024 02:11 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Krunic'in yeni takımını duyurdu!

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Rade Krunic, Sırbistan takımı Kızılyıldız ile anlaştı.

KRUNİC KIZILYILDIZ'DA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." denildi.

Milan'dan, Fenerbahçe'ye 3.5 milyon Euro'ya transfer olan Rade Krunic bu sezon 4 resmi maçta görev aldı. Sarı-lacivertli formayla 223 dakika sahada kalan Rade Krunic bu maçlarda gol veya asist üretemedi.

Krunic, geçtiğimiz sezon ise 18 maçta sarı-lacivertli formayı terletti. Bosna Hersekli orta saha, Fenerbahçe'de toplam 22 maça çıkarken, 1 asist yaptı.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR