Ali Koç, İsmail Kartal'la görüştü iddialarına Fenerbahçe'den açıklama geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eski teknik direktörleri İsmail Kartal'a "Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama." dediği iddia edildi. Sarı-lacivertli kulüp söz konusu haberleri yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2024 15:57 GÜNCELLEME 24.09.2024 16:54 Fenerbahçe
Ali Koç, İsmail Kartal'la görüştü iddialarına Fenerbahçe'den açıklama geldi!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. 

Derbinin yankıları sürerken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho tartışma konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından sarı-lacivertli kulübü ilgilendiren flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a: Kimseyle sözleşme imzalama

Ekol TV Spor Müdürü Onur Yıldız, Ekol Futbol Ekstra progamında "Ali Koç, İsmail Kartal'a 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.' dediği şeklinde bir haber geldi" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe haberleri yalanladı

Çıkan haberler sonrası Fenerbahçe, bir açıklama yayınlayarak iddiaları yalanladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ekol TV isimli televizyon kanalında Onur Yıldız isimli şahsın, ‘duyum aldım’ diyerek Başkanımız ile ilgili dile getirdiği iddialar, Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal’a ‘hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle’ dediği sözleri tamamen yalandır.

Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz."
ifadeleri kullanıldı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR