Rennes, İrfan Can Kahveci için pusuda!

2 yıl önce Rennes’e karşı 1 gol atan İrfan Can o tarihten beri Fransız ekibinin radarında. Rennes’den devre arası transfer döneminde sürpriz bir hamle gelebilir.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 12:49 GÜNCELLEME 06.10.2024 12:49 Fenerbahçe
Rennes, İrfan Can Kahveci için pusuda!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci, Fransızlar'ın takibinde. Sarı-Lacivertliler'in 29 yaşındaki başarılı futbolcusu, 2022 yılında Rennes'de oynanan Avrupa Ligi maçında 1 gol atmış ve takımının en etkili oyuncusu olmayı başarmıştı. Fransa Ligi ekibi Rennes'in o tarihten beri İrfan Can Kahveci'yi yakından izlediği öğrenildi. Fransızlar'ın Ocak ayında Fenerbahçe'nin kapısını çalması ve resmi teklifini yapması bekleniyor.

11 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi de Rennes'in ilgisi sonrasında İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme için çalışmalarını hızlandırdı. Tecrübeli oyuncunun yeni sözleşme konusunda henüz kararını vermediği de gelen haberler arasında. 2021 yılından beri Fenerbahçe'de forma giyen milli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan 29 yaşındaki futbolcu bu sezon 11 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asist üretti. Sarı-Lacivertliler'de 140 maçta görev alan yıldız futbolcu, 30 gol atarken 28 asist yapmayı başardı. 35 kez Milli Takım forması giyen İrfan Can Kahveci'nin 2 golü bulunuyor.

KAYNAK : Takvim
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR