Serhat Akın'a saldırıda talimat yurt dışından!

Serhat Akın'ın 26 Eylül tarihinde silahla yaralanmasına ilişkin Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2024 12:43 GÜNCELLEME 12.10.2024 14:37 Fenerbahçe
Serhat Akın'a saldırıda talimat yurt dışından!

Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'ın 26 Eylül tarihinde silahla yaralanmasına ilişkin Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı.

7 şüpheli hakkında tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçundan hazırlanan fezlekede, Akın'ın yaralanmasının parçalı kemik kırığı boyutunda olup, hayat fonksiyonlarına etkisinin adli tıp kurumu raporuna göre ağır nitelikte olduğu vurgulandı.



TALİMAT YURT DIŞINDAN GELMİŞ!

Beykoz Başsavcılığı soruşturması kapsamında, yurt dışından gelen talimat üzerine birden fazla kişinin fikir ve eylem birliği içerisinde olay öncesi ve sonrası hareket ettiği, daha önceden olay mahallinde keşif yapıldığı ve bu keşfin kamera kayıtlarından tespit edildiği saptandı.

Olayda gizliliği sağlamaya yönelik olarak maske ve kaskın kullanıldığı, ateş eden şüpheli ile mağdur arasındaki mesafenin 3-4 metre olduğu, yakın bir mesafeden 3 el ateş edildiği belirlendi.

Eylemin tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs olarak nitelendirdiği anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde şüpheliler hakkında İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesine kamu davası açılması bekleniyor. 

KAYNAK : Sabah Gazetesi
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR