Medina'nın alternatifini duyurdular! Fenerbahçe yakın takipte

Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için prensip anlaşmasına vardığı Cristian Medina için resmi işlemlere henüz başlamadı. Sarı-lacivertlilerin Medina'nın alternatifi olarak Christian Ordonez'i belirlediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 11:58 GÜNCELLEME 15.10.2024 13:53 Fenerbahçe
Medina'nın alternatifini duyurdular! Fenerbahçe yakın takipte

Yaz transfer döneminde Boca Juniors'tan Cristian Medina'yı kadrosuna katmayı çok isteyen ancak başarılı olamayan Fenerbahçe, genç futbolcuyla ocak ayı için el sıkışmıştı.

Henüz resmi girişimlere başlamayan Sarı-lacivertlilerin her türlü olumsuzluğa karşı yeni bir alternatif belirlediği öne sürüldü.



Sabah'a konuşan Boca Juniors muhabiri Lucas Gatti, Boca Juniors'un 15 milyon eurodan daha düşük bir paraya Medina'yı satmayacağını belirtti.



"MEDİNA FENERBAHÇE'Yİ ÇOK İSTİYOR"


Fenerbahçe'nin 15 milyon euro bonservis ödemesi durumunda 22 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlayacağını ifade eden Gatti, "Medina sezon başında Fenerbahçe'ye gitmeyi çok istedi. Ancak Boca Juniors oyuncuyu bırakmayınca transfer ocak ayına kaldı. Medina hala İstanbul'a gitmeyi ve formayı giymeyi çok istiyor. Ancak Fenerbahçe yaşanacak olası sıkıntıyı da göz önünde tutarak alternatifi belirlemiş durumda." diye konuştu.



MEDİNA'NIN ALTERNATİFİ ORDONEZ


Gatti açıklamasının devamında ise "Alternatif isim Arjantinli Christian Ordonez. Velez Sarsfield forması giyen 20 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertliler yakın takipte." ifadeleri ile transferde Ordonez ismini alternatif olarak ortaya attı.

Ordonez, Velez Sarsfield ile bu sezon Arjantin Süper Lig'de 16 maça çıktı. Tangocu merkez orta saha bu karşılaşmalarda 3 asistlik skor katkısı verdi.

Kulübü ile 2026 yılına kadar mukavelesi bulunan Ordonez'in piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR