Fenerbahçe Oosterwolde'nin alternatifini Belçika'da buldu!

Fenerbahçe'de sakatlanan Jayden Oosterwolde'nin yerine transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertliler, transfer için rotayı Belçika'ya çevirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 10:21 GÜNCELLEME 22.10.2024 10:25 Fenerbahçe
Fenerbahçe Oosterwolde'nin alternatifini Belçika'da buldu!

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Jayden Oosterwolde'den kötü haber geldi. Hollandalı oyuncunun, sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü (yırtığı) tespit edildi.

EN AZ 6 AY YOK!

23 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta Hollanda'ya giderek ameliyat olması bekleniyor. Sahalardan en az 6-8 ay arası uzak kalması beklenen oyuncu, büyük ihtimalle sezonu kapattı. 

İLK HEDEF BELÇİKA'DAN

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, devre arasında sol beke takviye yapmak için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli kulübün, ilk hedefinin Gent forması giyen Archie Brown olduğu iddia edildi.

 

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

22 yaşındaki İngiliz futbolcu için Fenerbahçe kurmaylarının, Belçika ekibiyle temasa geçtiği öğrenildi. Mücadeleci yapısı ve 1.90 metrelik boyuyla dikkat çeken 27 yaşındaki oyuncunun, piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR