Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe tespiti! "Bunu çözmesi lazım"

Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin'le katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 22:32 GÜNCELLEME 22.10.2024 22:32 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe tespiti! "Bunu çözmesi lazım"

Rıdvan Dilmen, HT Spor'da Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman ile birlikte katıldığı programda gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Ben Cemil abi ile büyüdüm"

"Ben Cemil abi ile büyüdüm. Çocukluğumda Cemil Cemil diye top sürüyordum. İnsanlar çocuklarına bizim isimlerimizi koyuyordu. 4-3'lük Galatasaray maçı: "3-0 gerideyiz ve soyunma odasına gidiyoruz. Tribünler 'Fener' diye bağırıyordu. Demek ki güveniyorlar bize diyorduk."

"Herkesin elinde bir terazi var"

"3 Temmuz sürecinde Aykut kardeşimle çok sabahladığımızı hatırlıyorum. Üzüldüğüm tek konu, herkesin elinde bir terazi var. Bu daha az Fenerbahçeli, bu daha iyi Fenerbahçeli. Terazinin kimseye geçme hakkı yoktur."

"Fenerbahçe'de çalışmak fedakarlık ister"

"Fenerbahçe'de birliktelik olmazsa olmazımız. Samandıra'dan sorumlu yönetici kim? Merak ediyorum. Acun'un iletişimi, bilgileri iyi insan. Haftasonu Hull City maçındaydı ne yapacağız şimdi? Fenerbahçe'de çalışmak fedakarlık ister."

"Okan Buruk'u da dinledim"

"Mourinho, Samsunspor maçı öncesinde açıklamasında hafta boyunca Samsunspor'a nasıl hazırlandıklarını anlattı. Okan Buruk'u da dinledim. Antalyaspor öncesi açıklamasında; 'Biz çok iyi durumdayız' dedi. Okan Buruk'un bence en doğru yaptığı şey ligimizi yalamış yutmuş olmasıdır."

"Sorun dışarıda değil"

"Acun veya bu işle ilgilenen kimse Mourinho'ya bu ülkeyi anlatmalı. Mourinho 20 senedir bu ülkede yaşamıyor. Dışarıdan çok önce içeride Fenerbahçe'nin durumu çözmesi lazım. Ben sorunun dışarıda değil, içeride olduğunu görüyorum." 

"Tuhaf bir durum var"

"Dzeko formda da değil, En Nesyri niye hala oynamıyor anlamış değilim. Tuhaf bir durum var. Arkasında beklediğin oyuncu Dzeko'ysa burada bir tuhaflık var. Dzeko'nun kariyerine ve yeteneklerine saygı duyarak söylüyorum."

"Sadece para için gelmedi"

"Jose Mourinho da akıllı bir insan. Sadece para için gelmedi. Fenerbahçe'nin başarıya açlığını gördü. Buradaki boşluğu gördü." 

"Fenerbahçe'nin sıkıntısı bu"

"Fenerbahçe'nin sıkıntısı bu. Şu anda sorunun ne olduğunu kulübün bulması lazım. O hoca geldi, bu hoca gittiyle olmaz. Mesele bu değil."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR