Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde

Atletico Madrid'in, İsmail Yüksek'i transfer etmek için çalışmalara başladığı iddia edildi. İsmail Yüksek'İn, İspanyol ekipten gelen teklifi kabul ettiği aktarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 13:24 GÜNCELLEME 24.10.2024 15:06 Fenerbahçe
Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu İsmail Yüksek, Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 25 yaşındaki milli futbolcu hakkında yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

SİMEONE'NİN SİSTEMİNE UYUYOR

İspanyo todofichajes'in haberine göre; İsmail Yüksek, Teknik Direktör Diego Simeone'nin aradığı özellikleri karşılayan bir orta saha profiline sahip. Haberde İsmail Yüksek'in, Jose Mourinho'nun takımda beğendiği ilk 5 oyuncusundan biri olduğuna vurgu yapıldı.

İSPANYOLLAR STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

Haberde, Atletico Madrid'in şuanda 14 milyon Euro piyasa değeri bulunan İsmail Yüksek için gelecek yaz daha uygun fiyatla kadrosuna katmanın planını yaptığı belirtildi.

Öte yandan yaz transfer döneminde Atletico Madrid'in Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulunduğu ve sarı-lacivertlilerin bu teklifi reddettiği aktarılırken, İsmail Yüksek'in Atletico Madrid'den gelen teklife evet dediği de aktarıldı.

 

 

KAYNAK : A Spor
AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR