Nihat Kahveci'den Trabzonspor maçında Szymanski iddiası

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Bodrum FK'yı yendiği karşılaşmaya yedek başlayan Sebastian Szymanski'nin Trabzonspor maçında ilk 11'e döneceğini iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 09:03 GÜNCELLEME 28.10.2024 09:07 Fenerbahçe
Nihat Kahveci'den Trabzonspor maçında Szymanski iddiası

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Bodrum FK'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Kontraspor'a açıklamalar yapan Kahveci, Mourinho'nun Szymanski'yi dinlendirmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirtti. Nihat Kahveci, Sofyan Amrabat - İsmail Yüksek ikilisinin iyi iş yaptığını söyledi.

EN-NESYRİ ÖZGÜVEN KAZANDI

Fred'in bu sene formsuz olduğunu aktaran Kahveci, Saint-Maximin'in Bodrum FK maçının etkili isimlerinden olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden En-Nesyri'nin gelecek hafta oynanacak Trabzonspor maçına ilk 11'de başlayacağını öne süren Nihat Kahveci, Faslı forvetin attığı gollerle öz güven kazandığını dile getirdi.

TRABZONSPOR MAÇI TAHMİNİ

Nihat Kahveci, En-Nesyri'nin yanı sıra bu maçta yedek soyunan Sebastian Szymanski'nin de Trabzonspor maçına ilk 11'de başlayacağını iddia etti.

Ünlü yorumcu dev maç için Fenerbahçe kadrosunu şöyle tahmin etti:

"Orta sahada da Amrabat ve Fred olur. Solda Saint-Maximin, sağ tarafa da Dusan Tadic gelir. Arka dörtlüye dokunmaz bence, dokunmamalı. Livakovic zaten dokunulmaz."

İRFAN CAN'IN PERFORMANSI

Son olarak İrfan Can Kahveci'nin performansına değinen Nihat Kahveci, "İrfan Can Kahveci bugün kötü oynamadı ama benim beklediğim Kahveci performansı yoktu. Volesi gol olsa Mourinho'ya neler neler denecekti. Verme buna forma şansı denecek bir durum yoktu" diyerek sözlerini noktaladı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR