Manchester United maçında kırmızı kart gören Mourinho'ya ekstra ceza iddiası!

İngiliz basını, Manchester United maçında kırmızı kart gören Jose Mourinho'nun, tribünden yaptığı ihlal sebebiyle ekstra ceza alabileceğini iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 10:57 GÜNCELLEME 28.10.2024 14:27 Fenerbahçe
Manchester United maçında kırmızı kart gören Mourinho'ya ekstra ceza iddiası!

Fenerbahçe'nin Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı Avrupa Ligi maçının yankıları sürüyor. Mücadelenin 57. dakikasında Osayi Samuel'in yerde kaldığı pozisyonda Fenerbahçe penaltı beklemiş, Teknik Direktör Jose Mourinho, şiddetli itirazı sebebiyle hakem Clement Turpin tarafından oyundan atılmıştı.

MOURİNHO'YA EKSTRA CEZA İDDİASI

Portekizli çalıştırıcının, tribüne çıktıktan sonra yedek kulübesine talimat verdiği ortaya çıktı. 

İngiliz basını, Portekizli çalıştırıcının kırmızı kartın yanı sıra bu hareketinden dolayı ekstra bir ceza alabileceğini iddia etti.

"AYNI ANDA GÖREBİLDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Maçın ardından Clement Turpin'in yönetimi hakkında konuşan Mourinho, "Maçın hakemi Turpin bana ceza sahasında ve saha kenarında yaşananları aynı anda görebildiğini söyledi. Onu tebrik ettim çünkü inanılmaz bir görüşü var. Bu yüzden dünyanın en iyilerinden birisi. Olanları bir daha izledim ve söyleyecek sözüm yok.” ifadelerini kullanmıştı.

 

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR