13 Milyon Euro'luk kayıp! Fenerbahçe yana yakıla kulüp arıyor

Fenerbahçe'de 13 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan ancak kadroda düşünülmeyen Sofyan Amrabat'a kulüp aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2025 14:38 GÜNCELLEME 17.06.2025 15:35 Fenerbahçe
13 Milyon Euro'luk kayıp! Fenerbahçe yana yakıla kulüp arıyor

Fenerbahçe'de kiralık sözleşmesinde yer alan 13 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girecek olması nedeniyle Sofyan Amrabat için kararını verdi. 

Gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen Faslı orta saha oyuncusu, sezon boyunca inişli çıkışlı performansıyla tartışmaların odağında yer aldı.



FENERBAHÇE KULÜP ARIYOR

Teknik ekip ve yönetim, Amrabat’ın yüksek maliyetinin karşılığını tam olarak veremediğini düşünüyor. 

Sarı-Lacivertliler, transfer penceresi açıldıktan sonra 28 yaşındaki futbolcuyu satış listesine koyacak.

Avrupa, Körfez ülkeleri ya da Suudi Arabistan takımlarından teklif bekleyecek olan Fenerbahçe, oyuncunun satışından elde etmeyi düşündüğü geliri de yeni sezon transferleri için kullanacak.

Bu sezon 43 maçta görev alan 28 yaşındaki Amrabat, takımına 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Amrabat geçen yıl Fenerbahçe'ye Fiorentina'dan gelmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR