Tedesco onay verdi: Fenerbahçe'nin ilk transferi bitiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Samsunspor'un yıldız futbolcusuna kanca attı. Sarı-lacivertli idareciler, Tedesco'nun raporu sonrası Karadeniz ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2025 19:48 GÜNCELLEME 23.11.2025 20:42 Fenerbahçe
Tedesco onay verdi: Fenerbahçe'nin ilk transferi bitiyor

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Domenico Tedesco'nun raporu doğrultusunda Samsunspor'un yıldızını radarına aldığı öne sürüldü.

TEDESCO'DAN MUSABA RAPORU

Sabah Gazetesi'ne göre Tedesco'nun "Şartlarına bakalım" raporu verdiği isim Anthony Musaba. Samsunspor'un sezon vaşında Sheffield Wednesday'den kadrosuna kattığı Musaba, Süper Lig ve Konferans Ligi'ndeki performansıyla dikkat çekiyor.

Fenerbahçe yönetiminin, Anthony Musaba'nın şartlarının uygun olması halinde devre arasında Samsunspor'un kapısını çalacağı haber detayında yer aldı.

Önce Samsunspor yönetimini ikna etmeye çalışacak olan Fenerbahçe'nin daha sonra 24 yaşındaki Musaba ile masaya oturacağı ve önce kiralama teklifi yapılacağı aktarıldı.

MUSABA'NIN SEZON KARNESİ

Musaba bu sezon Süper Lig'de 10 maçta 2 gol, 2 asist; Konferans Ligi'nde ise 3 maçta 2 gol, 1 asistle oynuyor.