Sadettin Saran sessizliğini bozdu! 'Algı operasyonu'
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, hakkındaki iddialara ilişkin yaptığı açıklamada bazı görüntü ve paylaşımlar üzerinden şahsına yönelik algı operasyonu yürütüldüğünü ifade etti.
ABONE OLFenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, hakkında sosyal medya ve bazı mecralarda yeniden dolaşıma sokulan içeriklerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Sadettin Saran açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"ŞAHSIMA YÖNELİK ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLMEKTEDİR"
"WhatsApp üzerinden maksatlı şekilde yeniden dolaşıma sokulan; yıllar öncesinden bu yana defalarca tekzip edilmiş, tarafımla hiçbir ilgisi bulunmadığı açık ve kesin biçimde ortaya konmuş bazı görüntü ve paylaşımlar üzerinden şahsıma yönelik bir algı operasyonu yürütüldüğü görülmektedir.
"BEN OLMADIĞIM DEFALARCA KANITLANMIŞ"
Söz konusu video ve içeriklerde yer alan kişinin ben olmadığım defalarca kanıtlanmış olmasına rağmen, bu materyallerin bugün yeniden servis edilmesi açık bir itibar suikastı niteliğindedir.
"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK"
Avukatlarım, bu iftira niteliğindeki içerikleri yayan ve yayılmasına aracılık eden tüm kişi ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunacaktır.
Öte yandan, bugün bazı medya mecralarında yer alan ve tamamen özel hayata ilişkin olan yazı ve yorumlar da hukuka ve basın etiğine açıkça aykırı olup, kişilik haklarının ağır ihlali anlamına gelmektedir. Bu yayınlar hakkında da gerekli hukuki süreçler derhal başlatılacaktır."