Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Bir ismin daha bileti kesildi
Teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Domenico Tedescco ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir isimle daha ayrılık kararı alındığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin idari menajer Emir Yolaç ile vedalaşacağı öne sürüldü.
ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2026 10:56
GÜNCELLEME 28.04.2026 11:21
Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Galatasaray'a karşı alınan derbi mağlubiyetinin ardından radikal kararlar alınıyor. Yönetim kurulunun dünkü toplantısının ardından teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertlilerde bir vedalaşma kararı daha alındığı iddia edildi.
FENERBAHÇE'DE EMİR YOLAÇ İLE DE YOLLAR AYRILABİLİR
Sözcü'de yer alan habere göre: Fenerbahçe'de idari Menajer Emir Yolaç'a da teşekkür edileceği öne sürüldü. Yaklaşık 7.5 yıldır sarı-lacivertlilerde idari menajerlik görevini üstlenen Emir Yolaç ile kısa süre içinde vedalaşılacağı kaydedildi.
DOMENICO TEDESCO ZORLUK ÇIKARMADI
Öte yandan Domenico Tedesco'nun ayrılık kararını saygıyla karşıladığı haberde aktarıldı. İtalyan teknik adamın gerekli evrakları zorluk çıkarmadan imzaladığı da belirtildi.