Fenerbahçe, Ahmet Çakar'ı mahkemeye veriyor

Fenerbahçe, Ederson ve Tedesco arasında fiziksel bir kavga yaşandığını öne süren ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ı yalanladı. Sarı-lacivertliler, Çakar ile ilgili hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2026 17:14 GÜNCELLEME 03.05.2026 17:19 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Ahmet Çakar'ı mahkemeye veriyor

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Sky Spor YouTube kanalında Fenerbahçe'nin Brezilyalı eldiveni Ederson ile eski teknik direktör Domenico Tedesco arasında fiziksel bir kavga yaşandığını iddia etti.

Çakar konuyla ilgili, "Ederson'la Tedesco'nun yumruklaşmaları oldu, aldığım bilgi bu. Araya birilerinin girdiği ve İrfan Can'ın bu yüzden gönderildiği... Zaten arkası tutuyor 'Ederson sakat' durumu... Sonra galiba kadro dışı bırakamıyorlar. Ardından hoca hastalanıyor iğneler serumlar... Duran da vurmuş hocaya, şamar oğlanına dönmüşsün..." şeklinde ifadeler kullandı.

"İDDİALARIN TAMAMI ASILSIZ VE HAYAL ÜRÜNÜDÜR"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise iddiaların gerçek dışı olduğu belirtilerek, Çakar hakkında hukuki süreç başlatılacağı duyuruldu:

Sarı-lacivertli takımın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sky Spor YouTube kanalında, Ahmet Çakar tarafından dile getirilen iddiaların tamamı asılsız ve hayal ürünüdür. Söz konusu ifadelerde yer alan; teknik heyetimiz ile futbolcularımız arasında yaşandığı öne sürülen olaylara ilişkin iddiaların tamamı gerçek dışıdır. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu mesnetsiz iddialara itibar edilmemesini önemle rica eder; söz konusu açıklamalara ilişkin gerekli hukuki süreçlerin başlatılacağını da kamuoyunun bilgisine sunarız" 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR