Sofyan Amrabat için Fenerbahçe'ye kötü haber!

İspanya LaLiga ekibi Real Betis, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat için kararını verdi. Yeşil-beyazlılar, Faslı orta sahanın satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2026 14:48 GÜNCELLEME 24.05.2026 14:48 Fenerbahçe
Sofyan Amrabat için Fenerbahçe'ye kötü haber!

Sezon başında Fenerbahçe'nin tarafından Real Betis'e kiraladığı Sofyan Amrabat, ortaya koyduğu performansla İspanyol taraftarların beğenisini kazanmıştı. Ancak Faslı orta sahanın geleceğiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

REAL BETIS SOFYAN AMRABAT TRANSFERİNDEN ÇEKİLDİ

Ficherio'da yer alan habere göre: Real Betis Yönetimi, Amrabat'ın bonservisini alma adına yürüttüğü resmi girişimlerin ardından transferden çekilme kararı aldı.

Yapılan mali analizler sonucunda, transferin kulübün mevcut ekonomik planlamasına uygun olmadığı yönünde karar alındığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis bedeli ile Amrabat'ın maaş beklentisinin, İspanyol kulübünün bütçesini aştığı ifade edildi.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR