Herkes ters köşe oldu! Fenerbahçe forvetini Süper Lig'de buldu: Teklif hazırlandı

Forvet transferi yapacak olan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir ismi aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin Süper Lig ekibi Başakşehir'de forma giyen Eldor Shomurodov için teklif hazırladığı öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2026 08:09 GÜNCELLEME 18.06.2026 08:09 Fenerbahçe
Herkes ters köşe oldu! Fenerbahçe forvetini Süper Lig'de buldu: Teklif hazırlandı

Yeni sezonda Sidiki Cherif yerine forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Serhou Guirassy ve Vedat Muriqi ile anlaştığı basına yansımıştı. Bu 2 oyuncuyu henüz açıklamayan sarı-lacivertlilerin gündemine bambaşka bir ismi aldığı kaydedildi.

FENERBAHÇE'DEN ELDOR SHOMURODOV BOMBASI

Fotomaç'ta yer alan habere göre: Fenerbahçe, Eldor Shomurodov ile ilgileniyor. Süper Lig devinin, Özbek oyuncu için bir rapor hazırlattığı aktarıldı. Haberde Oğuz Çetin'in de yakından tanıdığı Shomurodov için detaylı bir çalışma yapıldığı ve Başakşehir'e sunulmak üzere resmi teklifin hazırlandığı belirtildi.

Şu anda Özbekistan Milli Takımı ile 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Shomurodov'un da Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak baktığı dile getirildi. 

GOL KRALLIĞINI PAYLAŞMIŞTI

Eldor Shomurodov, geride kalan sezonda Başakşehir formasıyla Süper Lig'de gol kralı olmayı başaran 2 oyuncudan biri olmuştu. Yıldız oyuncu, 22 gol atarak, Trabzonspor'un santrforu Paul Onuachu ile krallıkta zirveyi paylaşmıştı.

 

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR