İsmail Kartal ilk 11'ini belirledi! Yıldız isim dönüyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Şampiyonlar Ligi 3. turunda karşılaşacakları Sturm Graz maçının kadrosunda değişikliğe gideceği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2026 17:49 GÜNCELLEME 03.08.2026 17:50 Fenerbahçe
İsmail Kartal ilk 11'ini belirledi! Yıldız isim dönüyor

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Gornik Zabrze'yi eleyen Fenerbahçe, 3. turda Sturm Graz ile eşleşti. Sarı lacivertli ekipte Teknik Direktör İsmail Kartal, ilk 11 için şimdiden kararını verdi.

SAVUNMA HATTI BELLİ OLDU

TRT Spor'un haberine göre İsmail Kartal kalede Ederson'a görev verecek. Deneyimli çalıştırıcı savunmada ise Semedo, Skriniar, Ake ve Oosterwolde'den tandem oluşturacak.

İSMAİL YÜKSEK İLK 11'E DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de milli futbolcu İsmail Yüksek ilk 11'e dönüyor. İsmail Yüksek ve Matteo Guendouzi, savunmanın önünde olacak. Kanatlarda ise İrfan Can Kahveci ve Kerem Aktürkoğlu, 10 numara Asensio görev yapacak. Santrfor bölgesinde Talisca gol arayacak.

Fenerbahçe, 5 Ağustos Çarşamba günü Chobani Stadyumu'nda Sturm Graz ile karşılaşacak.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR