Fenerbahçe işi bitirdi! Kojo Peprah Oppong bugün geliyor

Fenerbahçe, Kojo Peprah Oppong transferini neticelendirdi. 22 yaşındaki Ganalı savunmacı, bugün İstanbul'a gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2026 11:21 GÜNCELLEME 28.08.2026 11:53 Fenerbahçe
Fenerbahçe işi bitirdi! Kojo Peprah Oppong bugün geliyor

Fenerbahçe, savunma hattına yapacağı takviyede mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Ligue 1 ekiplerinden Nice'te forma giyen 22 yaşındaki Ganalı stoper Kojo Peprah Oppong'un transferi konusunda Fransız kulübüyle el sıkıştı.

KOJO PEPRAH OPPONG FENERBAHÇE İÇİN BUGÜN İSTANBUL'A GELECEK

Kojo Peprah Oppong, bugün İstanbul'a gelecek. Genç savunmacının saat 14.30 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Türkiye'ye ayak bastıktan sonra detaylı sağlık kontrolünden geçecek olan Oppong, işlemlerin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza atacak.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR