Sergen Yalçın'dan Fenerbahçeli futbolcular için büyük iddia! 'Doğru değilse bu işi yapmam'
Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Fenerbahçe hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yalçın, sarı-lacivertlilerin yabancı futbolcular için de gündem olacak bir iddia da bulundu.
ABONE OLTrendyol Süper Lig'in 5. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler haftayı 11. sırada tamamladı.
Sergen Yalçın, KAFA Sports YouTube kanalında değerlendirdiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin mevcut durumuna ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'deki geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yalçın, deneyimli teknik adamda liderlik eksikliği olduğunu savunurken, Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları için de çarpıcı bir iddia da bulundu.
İşte Sergen Yalçın'ın o sözleri:
'İSMAİL KARTAL'DA LİDERLİK YOK'
"İsmail Kartal... Fenerbahçe'de hocalık yapacak mısın, yapmayacak mısın önce buna karar ver. Fenerbahçe'nin sorunları İsmail Hoca'dan çok daha büyük. İsmail Kartal'da bir liderlik durumu yok. 'Fenerbahçe çok büyük camia.' diyor, tamam biliyoruz. Sürekli taraftardan niye özür diliyorsun? Sorunu çözsene bir an evvel. Takımda enerji yok, oyun yok, arzu yok."
'FENERBAHÇE'DEN ALDIKLARI MAAŞIN YARISINI ALSINLAR BU İŞİ YAPMAYACAĞIM'
"Fenerbahçe'nin kadro mühendisliği yüzde 100 yanlış. Maçı seyrederken kadrolara bakayım dedim. Fenerbahçe'de kim girecek mesela oyuna? Kadroda taraftarı heyecanlandıracak kim var?
İddia ediyorum! Fenerbahçe'de özellikle yabancı oyuncular burada aldıkları maaşın yarısını başka takımda alsınlar, bir daha bu işi yapmayacağım."