Baba Candır 36. bölüm fragmanı yayında

TRT 1'in sevilen dizisi Baba Candır'da bu hafta neler yaşanacak? Baba Candır bu hafta 36. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Baba Candır son bölüm fragmanı haber7.com'da..

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2016 17:18 GÜNCELLEME 30.04.2016 17:18 FRAGMAN
Baba Candır 36. bölüm fragmanı yayında

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Baba candır her pazar saat 20.00'da ekranlara geliyor. Sevilen dizi yayınladığı kısa dönem içerisinde geniş bir izleyici kitlesinin beğenisi kazanmış durumda. Baba Candır'ın başrollerinde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer yer alıyor. Sevilen dizi yeni bölümüyle 1 Mayıs'ta TRT 1 ekranlarına gelecek. Bakalım bu hafta TRT 1'in eğlence dolu dizisinde neler yaşanacak? İşte Baba Candır 36.bölüm fragmanı..

Baba Candır'da geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Baba Can’dır”ın 35.Bölümünde Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar. Nermin müştemilatta saklanan Michael’ı eve sokmak için Emrecan ve Ceylan’ın yardımı alır. Salih Michael’i bir süreliğine misafir etmeye karar verir. Michael, Damla ve Levent arasındaki yakınlaşmayı farkeder. Levent’in gerçek kimliğini öğrenen Emrecan ve Ceylan Levent’ten kurtulmak için Nermin ile birlik olurlar. Aslı Ege’nin Egemen’in eski sevgilisinin oğlu olduğunu öğrenince Egemen’e boşanmak istediğini söyleyerek babasının evine döner. Baba evinde Aslı’yı çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Salih türlü türlü badireler atlatan aileyi Pazar mangalında bir araya getirmek ister. Mangal’ın ateşi bütün aileyi terletecek ve günün sonunda en beklenmeyen kişiyi yakacaktır.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Haluk ve Ece kurtulabilecek mi? Michael’ın varlığı Damla’nın Levent’ten uzaklaşmasını sağlayacak mı? Ceylan ve Nermin Damla’yı Levent’ten soğutmak için ne yapacak. Mangal’ın ateşi günün sonunda kimi yakacak. Bütün bu soruların cevabı “Baba Candır”ın 35.bölümünde bulabilirsiniz. 

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Baba Candır her pazar saat 20.00'da ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği dizi her hafta izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bakalım bu hafta neler yaşanacak? Baba Candır'ın yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.