Sihirbazlar Çetesi 2 vizyona girdi (2016) - Fragman İZLE

Sihirbazlar Çetesi 2 (2016) orjinal adıyla Now You See Me 2 filmi gösterime girdi. Sihirbazlar Çetesi 2'nin fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2016 15:11 GÜNCELLEME 15.06.2016 15:13 FRAGMAN
Sihirbazlar Çetesi 2 vizyona girdi (2016) - Fragman İZLE

Sihirbazlar Çetesi 2 (2016) orjinal adıyla Now You See Me 2 filmi gösterime girdi. Merkala beklenen Sihirbazlar Çetesi 2'nin fragmanı haber7.com'da.. 

FİLMİN KÜNYESİ

Sihirbazlar Çetesi 2, Jon M. Chu tarafından yönetilen, Amerikan yapımı suç ve gerilim filmi. Sihirbazlar Çetesi filminin devamı olan filmin oyuncu kadrosunda ilk filmde oynayan Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Michael Caine ve Morgan Freeman'ın yanı sıra Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Jay Chou ve Sanaa Lathan yer almaktadır.

3 Temmuz 2013'de ilk filmin gişe başarısından sonra Lionsgate CEO'su Jon Feltheimer devam filminin yapımına 2014'de başlanılacağını açıkladı. Eylül 2014'de Jon M. Chu ilk filmin yönetmeni Leterrier ile yer değiştirdi. Yayın tarihi 10 Haziran 2016 olarak ayarlandı. Lionsgate veSummit Entertainment yapımcı şirket oldular. Ekim 2014'de Isla Fisher hamileliğinden dolayı rolü Henley Reeves olarak filme dönemediği için Lizzy Caplan Lula rolüyle yerine dahil oldu. Devam filminin ismi  Now You See Me: Now You Don't olarak düşünüldü fakat Kasım 2014'de isim Now You See Me: The Second Act olarak değiştirildi.

FİLMİN DETAYLARI

İzleyenlerin nefesini kesen ve toplumun hayranlığını kazandıkları Robin Hood stili gösterilerinin ardından bir sene geçmiştir. Atlılar çetesi geri dönüşünü müjdeleyen gösteri ile kaçmanın onlar için çocuk oyuncağından farksız olduğunu kanıtlayacaktır.  J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder ve grubun yeni üyesi Lula ile birlikte, yeni gösterilerini Owen Case’i ifşa etme umuduyla sergilerler. Bu sefer FBI özel ajanı Dylan Rhodes’un  da yardımını almışlardır fakat Rhodes'un ekibe katılımı gösteri öncesi ifşa olur; ve planlar geri teper. İtibarlarını geri kazanmka isteyen Atlılar kariyerlerinin en zorlu soygunu ile karşı karşıya kalacaklardır...
İlki 2013 yılında seyircisiyle buluşan ve ilüzyon marifetiyle çok başarılı bir soygun/intikam hikayesini konu alan suç gerilimi Sihirbazlar Çetesi'nin devamı olan filmin yönetmenliğini Jon M. Chu üstleniyor. Kadroda ilk filmden J. Daniel Atlas olarak tanıdığımız Jesse Eisenberg'e Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson, Lizzy Caplan ve Michael Caine eşlik ediyor.