Cüneyt Çakır'a büyük müjde! Geri döndü...

Ağustos ayında TFF'deki gözlemcilik görevinden alınan Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, görevine döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2016 16:37 GÜNCELLEME 21.12.2016 16:37 Futbol
Cüneyt Çakır'a büyük müjde! Geri döndü...

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan 100'ü aşkın hakem, gözlemci, temsilci ve personel görevden uzaklaştırılmıştı.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası olan gözlemci Serdar Çakır da o dönemde TFF'den ayrılanlar arasında yer almıştı.

Medyada, Serdar Çakır'ın FETÖ ile ilişkileri nedeniyle görevden uzaklaştırıldığı iddiası yer alırken, Çakır, söylentileri şiddetle yalanlayıp, sağlık sorunları yüzünden TFF'den ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan bu olayın ardından futbol camiasından uzak kalan Serdar Çakır, TFF'deki görevine döndü.

Sağlık durumunun düzeldiğini bir raporla TFF'ye bildiren ve göreve dönmesi yönünde hiçbir engel bulunmayan Serdar Çakır'ın bu haftadan itibaren profesyonel liglerde gözlemcilik yapması bekleniyor.