Ekuban'ın golünden sonra saha karıştı!

Trabzonspor'un Başakşehir'i 2-1 yenip TFF Süper Kupa'yı kazandığı maçta bordo-mavili ekibin attığı 2. golden sonra saha kenarı karıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2021 23:43 GÜNCELLEME 27.01.2021 23:44 Futbol
Ekuban'ın golünden sonra saha karıştı!

Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'in 2-1 yenerek TFF Süper Kupa'yı kazandığı maçta Ekuban'ın 85. dakikda attığı gole Başakşehir cephesi tepki gösterdi. Golün ardında saha kenarı karıştı!

Kendi yarı sahasında Hasan Ali Kaldırım'dan topu kapan Djaniny, rakip yarı sahaya geçti, ara pasını attı. Savunma arkasına koşu yapan Ekuban, Mert'i geçti ve zor pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı.

Başakşehirli futbolcular golün ardından maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya uzun süre itirazlarda bulundu. Pozisyonun başında Djaniny'nin Hasan Ali Kaldırım'a faul yaptığını savunan Başakşehir'de Hasan Ali ve Deniz Türüç sarı kart gördü. VAR kontrolünün ardından gole engel olacak bir müdahale olmadığı tespit edildi.

Maçın son dakikalarında iki takımın yedek kulübeleri arasında arbede çıktı. Medipol Başakşehir İdari Direktörü Murat Yaman ile Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz arasında yaşanan tartışmanın ardından saha içi bir anda karıştı. Olayların ardından iki isim de kırmızı kartla tribüne gönderildi.