Acun Ilıcalı'dan alkış alan hareket! Maçlar şifresiz...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu hafta oynanması planlanan Liverpool-Real Madrid, Leipzig-Manchester City ve Basel-Trabzonspor maçlarının TV 8'den izlenebileceğini ve reklam gelirlerinin tümünün depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2023 20:28 GÜNCELLEME 20.02.2023 20:29 Futbol
Acun Ilıcalı'dan alkış alan hareket! Maçlar şifresiz...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve büyük yıkımlara neden olan deprem felaketinin ardından tek yürek olan Türkiye'de depremzedeler için yardım ve bağış kampanyaları devam ediyor.



MAÇLAR TV 8'DEN ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Temsilcimiz Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında oynayacağı Basel karşılaşması TV 8 ekranlarından yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları kapsamında Liverpool ile Real Madrid ve Leipzig ile Manchester City takımları arasında oynanacak maçlar yine TV 8'den canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmaların reklam gelirleri ise depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR