Takipçisi küçümsedi! Arda Turan verdiği yanıtla gündem oldu

Trendyol 1. Lig'de Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, lige iyi gibi bir başlangıç yaptı. Arda Turan, başarısı ile dikkat çekerken sosyal medyada kendisini küçümseyen bir kullanıcıya verdiği yanıtla da gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2023 10:44 GÜNCELLEME 27.08.2023 10:44 Futbol
Takipçisi küçümsedi! Arda Turan verdiği yanıtla gündem oldu

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Eren Şafak'ın ekibi Tuzlaspor ile Arda Turan'ın öğrencileri Eyüpspor, kozlarını paylaştı. Farklı biten maçta Arda Turan'ın takımı rakibini 5-0'lık skorla mağlup etti.

Alınan bu sonucun ardından ligdeki 3. maçından da galibiyetle ayrılan Eyüpspor puanını 9'a yükseltirken, Tuzlaspor kötü gidişatı sürdürdü ve henüz puanla tanışamamış oldu. Eyüpspor bu süreçte rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise hiç gol görmedi.

ARDA TURAN'DAN TAKİPÇİSİNE CEVAP

Arda Turan ve takımının bu başarısına takipçilerinden biri, "Arda'nın bu takımdan Atletico Madrid'e yükseleceğini düşünen var mı gerçekten?" yorumunu yaptı.

Arda Turan ise bu yorum karşısında "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu alışığım ben" şeklinde yanıt verdi. Bu cevap sosyal medyada kısa sürede gündem oluşturdu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR