Tümer Metin'den çarpıcı Okan Buruk iddiası! 'Kafasını bulandırdı'

Volkan Demirel ve Tümer Metin Galatasaray'ı değerlendirdi. Demirel'in "rehavet" tespitine karşı çıkan Metin, Okan Buruk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 15:07 GÜNCELLEME 06.10.2024 15:12 Futbol
Tümer Metin'den çarpıcı Okan Buruk iddiası! 'Kafasını bulandırdı'

Volkan Demirel ve Tümer Metin, Galatasaray'ın gidişatını değerlendirdi. Son dönemde istediği sonuçları alamayan Sarı-Kırmızılıları değerlendiren Demirel, Galatasaray'ın sallantılı dönemini Fenerbahçe ve PAOK maçıyla atlattığını söyledi.

DEMİREL'DEN REHAVET İDDİASI

Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında yaptığı değişiklikleri eleştiren Demirel, Buruk'un rehavete girdiğini söyledi. Demirel, "Takım olarak da bence biraz havaya girdiler" diyerek sözlerini tamamladı.

"KAFASINI BULANDIRDI"

Tümer Metin ise Volkan Demirel'in tespitine karşı çıkarak, sorunun rehavet değil teknik olduğunu söyledi. Yeni transfer Osimhen'in Okan Buruk'un kafasını bulandırdığını iddia eden Metin,  Icardi ve Osimhen'i beraber oynatma isteğinin Galatasaray'ın oyununu bozduğunu söyledi.

"OTURTMAK İSTESE OTURTAMAZ"

Okan Buruk'un işinin zorlaştığının altını çizen Tümer Metin, iki senedir kazandığı sistemin dışına çıkacağını vurgulayarak, "Icardi'yi de Osimhen'i de oturtmak istese oturtamaz, oturtamazsın" dedi.

"REDDEDECEK BİR HOCA ŞU AN YOK"

Osimhen'in reddedilemeyecek bir isim olduğunu aktaran Tümer Metin, "Yeryüzünde onu reddedecek bir hoca şu anda yok. O yüzden söylüyorum, Galatasaray'ın sorunu rehavet değil, teknik sorun başladı. Okan hocayı çıkmaza sokan teknik sorun" diyerek sözlerini tamamladı. 

KAYNAK : TV100