TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Başkan Erdoğan sözleri: "Dünya Lideri"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Dönüp geriye bakın cumhurbaşkanımız Trabzonspor'u ziyaret ettiği zaman da "Dünya Lideri" yazmıştım. İlk sefer olmuyor yani. Bana göre de dünya lideri." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 22:09 GÜNCELLEME 15.10.2024 22:13 Futbol
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Başkan Erdoğan sözleri: "Dünya Lideri"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programında merak edilenleri yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Dünya Lideri" yazılı forma hediyesi hakkında gelen soruya Hacıosmaoğlu, "Dönüp geriye bakın Trabzonspor'u ziyaret ettiği zaman da "Dünya Lideri" yazmıştım. İlk sefer olmuyor yani. Bana göre de dünya lideri. " yanıtını verdi.
 


Başkan Erdoğan'la ne konuştukları yönünde gelen soruya ise Hacıosmanoğlu şu sözlerle cevap verdi: 

"Futbollla ilgili konuları konuşuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize görüşmemizde 'Milletin büyük teveccühü var size. Federasyon tarihinin en başarılı yönetim kurulu olacağınıza inanıyorum' dedi. Tüm spor dallarında özellikle de futbolda bunun aşığı bir cumhurbaşkanımız var. Ülkenin her tarafına yatırımlar yapmış, bunları değerlendirmemiz lazım. 

Bizim ona sadakatımız şuradan geliyor. Bizzat şahidi olduğum için. Çocuklarımıza bağımsız bir ülke bırakmak için verdiği mücadelenin bizzat şahidi olduğum için bu milletin bir evladı olarak kendisine minnet duyguları besliyorum. Sadece bugün değil yarın iktidardan da düşse biz onun kardeşi olmaya devam edeceğiz."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR