Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'ın yorumuna cevap! 'Bence çok komik'

Sergen Yalçın'ın, "Borussia Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı?" sözlerine Nuri Şahin'den cevap geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 14:12 GÜNCELLEME 20.10.2024 14:15 Futbol
Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'ın yorumuna cevap! 'Bence çok komik'

Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın kendisini hedef alan sözlerine cevap verdi.

"SÖYLEDİKLERİNE GÜLDÜM"

Mackolik Youtube kanalına konuşan Nuri Şahin, "Söylediklerine güldüm. Bence komik. Çok güldüm, zaten bu yüzden reyting için yapılıyor, 'ona buna sallayayım' diyerek. Benim hayat görüşüme uygun bir davranış değil. Oyun konuşulmuyor. Dortmund'un beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa, gerekli departmanlarla konuşsunlar. Guardiola'nın tüm basın toplantılarını izliyorum, İspanyol bir hoca ile karşılaşacak olursa onu över. İzlemelerini tavsiye ederim. Bizi yenip Şampiyonlar Ligi'ni kazandı Arda Güler, onunla gurur duydum, keza diğer Türk antrenörlerin de başarılı olmalarını diliyorum. Oğlum yanıma gelip, 'Baba, ne komik bir yorum' dedi. Daha 13 yaşında." ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN'IN SÖZLERİ

Kafa Sports'ta yaptığı programda konuşan Yalçın, "Borussia Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalyaspor'da iki sene çalış, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'da hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben, 10 sene Anadolu'da çalıştım ve hepsinde başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler." ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR