İbrahim Hacıosmanoğlu: Eğer böyle devam ederse...

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor - Barcelona maçının ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2025 21:31 GÜNCELLEME 28.04.2025 21:31 Futbol
İbrahim Hacıosmanoğlu: Eğer böyle devam ederse...

UEFA Gençlik Ligi final maçında Trabzonspor U19, İspanyol ekibi Barcelona'ya 4-1 mağlup oldu ve organizasyonu ikinci tamamladı.

Karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Tarih yaşattılar bize"

"Tarih yaşattılar bize. Ben çok ümitliydim bu maçta. Daha önceki maçta da söyledim Barcelona çıksın diye. İki önemli kalecimiz yoktu, talihsiz iki gol yedik. Sonuçta Barcelona'ya yenildik. Çocukların hepsinin alnından öpüyorum, onlara sahip çıkmak lazım. Başkana ve yönetime de teşekkür ediyorum. Çocukları mental olarak da geliştirdiler. Böyle devam ederse ileride Barcelona'yı da yeneriz, başka takımları da yenip şampiyon oluruz."

"Darısı diğer takımların, milli takımın başına"

"Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile oynuyorsunuz, önemli bir adım. Darısı diğer takımların, milli takımın başına, gurur duyduk."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR