Hacıosmanoğlu için sürpriz karar! Oy çokluğuyla kabul edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs 2025 dönemi toplantısının ikinci birleşiminde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na fahri hemşerilik payesi ve beratı verilmesine karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2025 22:05 GÜNCELLEME 16.05.2025 10:53 Futbol
Hacıosmanoğlu için sürpriz karar! Oy çokluğuyla kabul edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na fahri hemşerilik payesi ve beratı verilmesine karar verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs 2025 dönemi toplantısının ikinci birleşimi, Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, başkanlığında toplanan mecliste 53 gündem maddesi oylamaya sunuldu.

Hacıosmanoğlu'na fahri hemşerilik payesi ve beratı verilmesine ilişkin ek gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Uğur, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Gaziantep'te düzenlenmesinin şehir için önemli bir tanıtım fırsatı sunduğunu belirterek, "Bu organizasyon esnafımız için de büyük bir ekonomik katkı sağladı. Büyükşehir Belediyesi olarak park ve ulaşım süreçlerini kapsayan ciddi çalışmalar yürüttük. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, önümüzdeki süreçte milli maçın Gaziantep'te yapılması konusunda olumlu yaklaştı. Bu desteklerinden dolayı fahri hemşerilik payesi verilmesini meclis gündemine taşıdık." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haberler.com
Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR