Gözaltına alınan Nihat Kahveci ile ilgili yeni gelişme: Serbest bırakıldı
Eski futbolcu Nihat Kahveci evli olduğu Fulya Kahveci'ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Nihat Kahveci'nin serbest bırakıldığı ve eşinin de şikayetçi olmadığı öğrenildi.
ABONE OLA Milli Takım'ın efsane isimlerinden olan ve günümüzün fenomen spor yorumcuları arasında yer alan Nihat Kahveci, Sarıyer'de bir restoranda eşi Fulya Sever Kahveci'yi darbettiği iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.
Sarıyer'de dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddet olayı kısa sürede gündem oldu.
Gazeteci İhsan Yalçın'ın aktardığı bilgilere göre; eski milli futbolcu Nihat Kahveci, eşi Fulya Sever Kahveci ile birlikte yemek yemek üzere bölgedeki bir restorana gitti.
İkili arasında masada otururken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma başladı.
'ÖNCE TOKAT ATTI, SONRA ŞİŞE FIRLATTI' İDDİASI
Çift arasındaki gerginlik kısa sürede tırmanarak kavgaya dönüştü.
Restorandaki görgü tanıklarının da şahit olduğu iddia edilen olayda, Nihat Kahveci'nin eşine önce tokat attığı, sonrasında ise sinirle masada bulunan bir şişeyi fırlattığı öne sürüldü.
SARIYER EMNİYETİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Mekandaki diğer müşterilerin ve çalışanların durumu polis ekiplerine ihbar etmesi üzerine, olay yerine hızla Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin sevk edildi ve güvenlik güçleri, restorana geldikten sonra olaylara müdahale ederek Nihat Kahveci'yi eşini darbettiği gerekçesiyle gözaltına aldı.
EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI SERBEST BIRAKILDI
Nihat Kahveci daha sonra ise savcılıktaki ifadesinden sonra serbest bırakıldı. AA'ya göre, Nihat Kahveci'nin eşi şikayetçi olmadı, doktor raporu almadı ve soruşturmada ifade vermek istemedi.
Olayla ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Sever, şu ifadeleri kullandı:
"Biz Nihat Kahveci'yle 19 Temmuz 2018' den bu yana 8 yıldır evliyiz ve iki çocuğumuz var sevgi ve saygı çerçevesinde medyanın bu kadar önünde olmamıza rağmen, ilişkimizi arkadaşlığımızı dostluğumuzu beraberliğimizi her zaman korumayı sağladık. Bundan sonra da aynı şekilde sağlıyor olacağız. Ek olarak eşler arada aynı fikirde olmayabilir, tartışabilir ama bu asla eşimin bana şiddet uygulayacağı durumunu oluşturmayacaktır, böyle yalan haberleri kınıyorum, bu tip haberleri yapanları kınıyorum. En azından sorabilirdiniz"