TFF'de bir istifa daha geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Genel Sekreter Abdullah Ayaz'ın istifa ettiğini duyurdu. Federasyon, Ayaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2026 14:02 GÜNCELLEME 07.10.2026 15:34 Futbol
TFF'de bir istifa daha geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda bir istifa daha yaşandı. TFF, Genel Sekreter Abdullah Ayaz'ın 5 Ekim 2026 tarihinde görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte TFF tarafından yapılan o açıklama:

"Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Sayın Abdullah Ayaz, 5 Ekim 2026 tarihinde görevinden istifasını Türkiye Futbol Federasyonu'na sunmuştur.

Sayın Abdullah Ayaz'a bugüne kadar gerçekleştirdiği özverili çalışmaları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılarının devamını dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR