G.Saraylılar bu çirkin pankartı hazırlayacak mı?

G.Saraylılar'ın Caner için hazırladığı öğrenilen "Çirkin pankart" Fenerli futbolcuları kızdırdı. Derbi zaferi gelirse Arena'ya bayrak dikmenin yolu aranacak. Kara tahtaya da mesajlar yazılacak!

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2014 07:47 GÜNCELLEME 18.04.2014 10:17 Galatasaray
G.Saraylılar bu çirkin pankartı hazırlayacak mı?

Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam saat 19.00'da TT Arena'da Galatasaray'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de Caner Erkin için hazırlandığı öğrenilen tatsiz sürpriz Sarı-Lacivertli futbolcuları fazlasıyla kızdırdı ve hırslandırdı. Sarı- Kırmızılı taraftarların şarkıcı Berkay ile adı aşk dedikodularına karışan Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile Fenerbahçe'yi vurmayı planladığı ve "Berkay gol gol gol, yengeye selamlar" yazılı pankart hazırladığı haberi Sarı-Lacivertli cephede hiç de hoş karşılanmadı. Fenerbahçeli futbolcular sahaya mutlak galibiyet için çıkacak, ve alınacak derbi zaferiyle yapılanlara cevap verecek! Ama Fenerbahçeli futbolcuların hırsı sadece bundan kaynaklanmıyor. Sarı-Lacivertliler önceki yıllarda Kadıköy'deki derbilerin de hesabını kesmeyi planlıyor.

DUVAR YAZILARI HALA HAFIZALARDA

Önceki ve geçtiğimiz sezon Şükrü Saracoğlu'nun soyunma odasına başta "Kadıköy hatırası" olmak üzere birçok yazılı mesaj bırakan Galatasaraylı futbolcular için de misilleme yapılacak. Olası bir derbi zaferi sonrasında TT Arena'nın soyunma odasına nelerin yazılacağı şimdiden hazırlandı ve sır gibi saklanıyor!

BAYRAK DİKME OLAYI UNUTULMADI

1996 yılındaki Türkiye Kupası finali sonrasında Saraçoğlu'na dikilen Galatasaray bayrağının da intikamı için planlar yapıldığı gelen haberler arasında. Galatasaraylı futbolcular ve güvenlik görevlilerinin böyle bir eylemi engellemek için tedbir aldıkları da ifade ediliyor. Planın nasıl işleyeceği maç sonunda belli olacak!