Selçuk İnan: İnsanın bir kişiliği olur!

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa finalinin ardından yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2014 19:27 GÜNCELLEME 27.08.2014 20:05 Galatasaray
Selçuk İnan: İnsanın bir kişiliği olur!

İnan'ın sözleri G.Saray resmi Twitter hesabından paylaşılırken, başarılı futbolcu yaşanan olaylarla ilgili, "Her derbi sonrası sadece kişileri konuşuyoruz. Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız. İnsanın bir kişiliği olur" ifadelerini kullandı.

Yapılan hareketlerin yanlış olduğunu dile getiren Selçuk İnan, "Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım. Herkesi futbola davet ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Futbolcuların daha dikkatli davranması gerektiğini dile getiren İnan, "Sahada yapılan çirkin hareketleri kimseye yakıştıramıyorum. Biz futbolcular olarak insanlara örnek olmalıyız, onları yönlendirmeliyiz. Bulunduğumuz büyük camiaları temsil etmeye çalışıyoruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız" dedi.

"MELO'NUN GÖZYAŞLARINI BEN SİLDİM"

Tecrübeli kaptan bu açıklamalarının dışında basın mensupları ile yaptığı sohbette de çarpıcı ifadelerde bulundu. İnan;

"Melo'nun yanında olduğumu göstermem için beraber fotoğraf mı çektirmeliyim? Kaçırdığı penaltı yüzünden döktüğü gözyaşları ben sildim. Daha bugün idmanda sadece Melo'nun yanındaydım" şeklinde ifadeler kullandı.