Kritik Sneijder toplantısından sonuç çıkmadı!

Sneijder ve menajeri Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'le toplantıya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2017 18:26 GÜNCELLEME 05.07.2017 19:00 Galatasaray
Kritik Sneijder toplantısından sonuç çıkmadı!

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde gerçekleşen toplantıya Sneijder, menajeri Guido Albers ve Hollandalı futbolcunun avukatı katıldı. Galatasaray kulübü adına da başkan Dursun Özbek'in yanı sıra futbol direktörü Cenk Ergün ve avukat Levent Polat toplantıda hazır bulundu. Sabah saatlerinde yapılan ilk toplantıda fikir alışverişinde bulunan taraflar, gün içinde yeniden bir araya gelecekti ancak bu toplantı ertelendi.

GÖRÜŞMEDE NELER YAŞANDI?

Galatasaray'da kalmak isteyen ve sarı-kırmızılı kulüpten bu yılki toplam 4.5 milyon euroluk parasını almak isteyen Sneijder, başkan Özbek'e, "Galatasaray'da kalmak istiyorum, bu sezon sonunda Dünya Kupası var ve Hollanda ile bu kupada mücadele etmek istiyorum" dediği öğrenildi. Başkan Özbek'in "garanti ücretinde indirime gidelim" talebini reddeden Sneijder ile başkan Özbek arasındaki görüşmenin Cuma günü devam edeceği kaydedildi.

Galatasaray'da kalmak isteyen Sneijder'in son çare olarak sarı-kırmızılı kulüpten 2 milyon euro sözleşme fesih bedeli ve bonservisini isteyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.