Hatay-G.Saray maçına damga vuran gol kararı!

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Hatayspor'un 4. golünde topun çizgiyi geçip geçmediği itirazları maça damga vurdu. VAR'dan pozisyonu inceleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu golü verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2019 16:28 GÜNCELLEME 27.02.2019 18:04 Galatasaray
Hatay-G.Saray maçına damga vuran gol kararı!

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Yaşar Kemal Uğurlu, Hatayspor'un 4. golünde tartışılacak bir karara imza attı.

 

 

Sol kanattan içeriye çevrilen topu İsmail Çipe, kontrol etmek isterken bacak arasından kaçırdı ve top ağlara gitti. Galatasaraylı futbolcuların topun çizgiyi geçtiği itirazları sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR'a giderek pozisyonu tekrar inceledi. Bu inceleme sonrasında Uğurlu topun çizgiyi tamamen geçmediği yönünde karara vararak golü verdi.

TARTIŞMALI DİĞER POZİSYON

 

 

Galatasaray'ın ilk golünde ise Hatayspor'un yoğun itirazları vardı. Emre Taşdemir'in yaptığı asistten önce topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle VAR'da pozisyonu izleyen Yaşar Kemal Uğurlu, daha sonra ise gol kararını onayladı.