Aleksic'ten Galatasaray'a Falcao göndermesi!

Sezon başında Medipol Başakşehir'e bedelsiz olarak transfer olan ve şampiyonluk yaşayan Sırp orta saha oyuncusu Danijel Aleksić, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2020 19:42 GÜNCELLEME 20.07.2020 19:42 Galatasaray
Aleksic'ten Galatasaray'a Falcao göndermesi!

Medipol Başakşehirle şampiyonluk yaşayan Daniel Aleksic, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu.

 

Aleksic, Başakşehir Futbol Kulübü'nün çok iyi yönetildiğini belirterek, "İstikrarlı kulübün ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ancak en iyi organize kulüp olduğumuzu size söyleyebilirim. Her Euro'nun nere gittiğini biliyoruz. Açıkça söylemek gerekirse Türkiye'de her büyük takımın parası var. Ama asıl fark onları nasıl harcadığıdır. Galatasaray'ı örnek olarak alalım: Geçen yaz 33-34 yaşındaki bir oyuncu olan Radamel Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve ona 7 milyon Euro ödedi. Ne için, Kolombiya'nın onuru olduğu için, ama bu iyi bir iş örneği mi? Başakşehir'de böyle bir harcama yok ve bu yüzden ülkenin en iyi yönetilen kulübüyüz. Avrupa'da da kendimizi göstereceğiz. Şimdi dünyanın dört bir yanından büyük oyuncular buraya gelmek isteyecektir" diye konuştu. 

"Hak edilmiş bir lig şampiyonluğu kazandık"

 

Son yıllarda sürekli zirveye oynadıklarını belirten Sırp oyuncu, "Son yıllarda sürekli zirveyi zorluyoruz. Şu an 7 puan öndeyiz ve şampiyonluğumuzu garantiledik. Ama henüz bitmedi. Hak edilmiş bir lig şampiyonluğu kazandık. Biz en iyisiydik, bunu herkese gösterdik" şeklinde konuştu.

"Büyük bir kutlama yapmadık"

Şampiyon olduktan sonra büyük bir kutlama yapmadıklarını kaydeden Aleksic, "Stadyum'da sadece 300-400 kişi, kulüp çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri vardı. Biraz kutlama yaptık, sahada bayraklar vardı ve biraz video çektik. Şimdi son lig maçında Kasımpaşa ile karşılaşacağız ve asıl kutlamayı bu maçtan sonra yapacağız. Başkan iyi bir kutlama yapacak ve nasıl yapılacağını herkese gösterecek" dedi. (Ajansspor)