Morutan'ın sözleşmesi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın Steaua Bükreş'ten 3,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Morutan'ın sözleşmesindeki ek maddeler ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2021 09:30 GÜNCELLEME 08.10.2021 09:30 Galatasaray
Morutan'ın sözleşmesi ortaya çıktı!

Olimpiu Morutan'a geleceğe yatırım gözüyle bakan Galatasaray'ın bu nedenle sözleşmeye 1.9 milyon Euro'yu bulan bonusların koyulmasını kabul ettiği ortaya çıktı.

İşte Rumen yıldızla ilgili mali detaylar: Cimbom, sezon başına 650 bin Euro'dan 5 yıllık sözleşme imzaladığı Morutan için FCSB'ye 3.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu para eşit taksitler halinde 3 yıla bölündü.

SATIŞINDAN YÜZDE 20 PAY ALACAKLAR

Şu ana dek 8 maçta forma giyen 22 yaşındaki solak, 15 karşılaşmaya ulaşınca Rumen ekibine 600 bin Euro ek ödeme yapılacak.

Ayrıca önümüzdeki sezonlarda gruplara kalınması halinde Avrupa Ligi için 300 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nden dolayı tam 1 milyon Euro bonus var. Galatasaray olası bir satıştan da Steaua'ya %20 pay verecek.

Morutan son iki maçta attığı gollerle takımını beraberlikten galibiyete taşıdı. 1 de asisti olan Rumen yıldız, toplam 8 karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi. (Sabah)