Galatasaray'da Luyindama bilmecesi yaşanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marcao ile beraber Luyindama'nın da sözleşmesinin uzatılmasını istedi. Marcao ile el sıkışılırken Kongolu stoperle yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2021 19:58 GÜNCELLEME 10.10.2021 19:58 Galatasaray
Galatasaray'da Luyindama bilmecesi yaşanıyor

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Luyindama ile görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

8 milyon euroya alınan ve sezon sonunda anlaşması bitecek olan Luyindama el sıkışılamazsa bedavaya ayrılacak. Tecrübeli stoperle devre arasında yeniden görüşülecek.

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ 

Galatasaray'da 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçmesine rağmen Luyindama formayı bırakmadı. Alpaslan Öztürk ve Victor Nelsson'un transfer edildiği bölgede forma giyen tecrübeli oyuncu, bu sezon 14 resmi karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki savunmacı bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

BONSERVİSİNE 8 MİLYON AVRO ÖDENDİ!

Futbola ülkesinde başlayan tecrübeli oyuncu Motema Pembe, Sanga Balende ve Standard Liege formaları giydi. Galatasaray, Belçika ekibinden transfer ettiği tecrübeli savunmacının bonservisine 8 milyon euro ödedi.

3 KUPA KAZANDI 

Tecrübeli stoper Luyindama Galatasaray formasıyla 3 kupa sevinci yaşadı. Kongolu savunmacı, sarı-kırmızılı formayla Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonluğu kazandı.