Galatasaray'ın koreografisine Fenerbahçe'den misilleme!

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaştı. Derbide Galatasaray taraftarları, Squid Game temalı bir koreografi hazırladı

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2021 19:15 GÜNCELLEME 21.11.2021 21:43 Galatasaray
Galatasaray'ın koreografisine Fenerbahçe'den misilleme!

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik mücadele öncesi Galatasaray taraftarları, Squid Game dizisinden esinlenen bir koreografi yaptı.

Galatasaray taraftarlarının hazırladığı koreografide ilk önce "Hazırsanız oyuna başlıyoruz" yazısı yer aldı. Daha sonra şekil değiştiren koreografide "Oyuncu 1907 elendi" notu düşüldü.

Öte yandan mahkum gözüyle görülen kişinin üstünde megafon olması dikkat çekti.

SQUID GAME DİZİSİNİN KONUSU

Squid Game, Hwang Dong-Hyuk tarafından yazılan ve yönetilen bir Güney Kore yapımı hayatta kalma, gizem, gerilim ve korku konulu drama televizyon dizisidir. Dizi birçok ülkede popüler kültürün parçası haline geldi.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A MİSİLLEME: 1905 ELENDİ

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini 2-1'lik skorla Sarı-lacivertli ekip kazandı.

Fenerbahçe kazanılan derbi galibiyeti sonrası Galatasaray'ın maç öncesi yaptığı koreografiye gönderme yaptı.

Galatasaray taraftarının "Squid Game" dizisinden esinlenerek hazırladığı "1907 elendin" sözlerine maçın ardından karşılık veren Fenerbahçe, "1905 numaralı oyuncu elendi. Oyun bitti." ifadeleriyle karşılık verdi. Fenerbahçe'nin yayınladığı gönderiye taraftar yoğun ilgi gösterdi.