Omar'dan şaşırtan istek! Galatasaray büyük fedakârlık yapmıştı

Omar, kalan 1 yıllık sözleşmesini feshetmek isteyen Galatasaray yönetiminden bu sezonki alacaklarının tamamı olan 1.4 milyon Euro’yu istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2022 10:20 GÜNCELLEME 01.09.2022 22:32 Galatasaray
Omar'dan şaşırtan istek! Galatasaray büyük fedakârlık yapmıştı

Galatasaray, yeni transfer edilen Leo Dubois ve sezona çok iyi başlayan Sacha Boey’un ardından sağ bekte üçüncü oyuncu durumuna düşen Omar’ın sözleşmesini feshetmek için harekete geçti.

Hürriyet'in haberine göre; 30 yaşındaki futbolcuya bu sezon oynama şansının kalmadığını anlatan yöneticiler, mukaveleyi feshetmek istediklerini bildirdiler. Kontratının bitimine 1 yıl kalan Omar ise bu sezonki ücretinin tamamını yani 1 milyon 400 bin Euro’yu istedi.

HOŞ KARŞILANMADI

2021 yılbaşı gecesi evinde geçirdiği kaza nedeniyle 1 yılı aşkın süre sahalardan uzak kalan Omar’ın tedavisi süresince sözleşmesinde yer alan ücreti ‘oynuyormuş’ gibi ödeyen Galatasaray yönetimi, futbolcunun bu tavrını hoş karşılamadı. Sarı kırmızılılar Omar ve menajeri ile bir kez daha görüşüp anlaşmaya çalışacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR