Tugay Kerimoğlu isyan etti! "Ben yalakalık yapmam!"

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı yorumlayan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, sarı kırmızılı ekibin taraftarlarına ateş püskürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2022 12:45 GÜNCELLEME 25.10.2022 00:41 Galatasaray
Tugay Kerimoğlu isyan etti! "Ben yalakalık yapmam!"

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından maçı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, sosyal medyadan kendisi hakkında yapılan yorumlar sebebiyle sarı kırmızılı taraftarlara adeta ateş püskürdü.

"İki tweet atmakla adam olunmuyor"

Bein Sports" ekranlarına konuşan Tugay Kerimoğlu şunları söyledi: "Öyle iki tweet atmakla duruş sergilemek yok. İki tweet atmakla adam olunmuyor. Bugünkü kırmızı kartların verilme sebebi ben miyim? Galatasaray'ın berabere kalmasının ve yapılan değişikliklerin sebebi ben miyim? Ben burada objektif olmak zorundayım."

"Birilerine yalakalık yapmam"

"İzleyenlerden özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam. Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil. Benim işim hakemi konuşmak değil. Hakemi bizden sonraki program konuşacak."



Bein Sports ekranlarında maçları yorumlayan Tugay Kerimoğlu, yaptığı eleştirilerle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından "Sana yazıklar olsun Tugay Kerimoğlu!", "Sen yıllarca Galatasaray'da oyna ama Galatasaray'ın hakkı yenirken tek kelime bile etme." gibi ifadeler kullanmıştı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR