Rıdvan Dilmen'in derbi yorumu! Jesus'u yerden yere vurdu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2023 22:37 GÜNCELLEME 08.01.2023 22:37 Galatasaray
Rıdvan Dilmen'in derbi yorumu! Jesus'u yerden yere vurdu

Maçın ardından açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın çok rahat bir galibiyet aldığını dile getirdi.

Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Okan Buruk'un maç öncesi yapılan planlarının tamamı tuttu ilk devrede. Bunda Fenerbahçe'nin oynamayı tercih ettiği oyunun da etkisi yüksek. Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığı Giresunspor maçı hariç dörtlü oynayıp kazanamadığı maç yok bu sezon. Bana kalırsa Jesus yanlış başladı maça. Okan Buruk hiçbir sürpriz ile karşılaşmadı. Kadıköy'de oynuyorsun, taraftarını yanına alman lazım."

"Okan Buruk'a 5 üzerinden 5 veriyorum"

"Galatasaray'da çok önemli oyuncular var. Sizin kurduğunuz tuzağı yerle bir edebilecek oyuncular bunlar. Stres iyidir sizi olumlu yönde motive eder ancak Fenerbahçe daha önceki derbilerde son maçı gibi oynuyordu. Bugün reaksiyonsuzluk vardı takımda. Icardi'nin hem asist zamanlaması hem de yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Havalimanında neden karşılandığı gösterdi derbilerdeki performansıyla. Şimdiden iz bıraktı Galatasaray'da. Okan Buruk'a bu maçta 5 üzerinden 5 puan veriyorum. Jorge Jesus'a ise 5 üzerinden 1 puan veriyorum. Bu maç 1-0 bitmiş olsaydı da Galatasaray çok üstün oynayarak kazanmış olacaktı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR